Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Παναθηναικος - Θελτα 0-2 Δηλωσεις

Ούτε εχθες, 8/12, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σπάσει το αρνητικό σερί και να πανηγυρίσει νίκη σε φάση ομίλων του Europa League.
Οι "πράσινοι" μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 2ο λεπτό έχασαν ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, με την κοντινή προβολή του Ρινάλντι να στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Ρούμπεν.
Δύο λεπτά αργότερα, όμως, δέχτηκε γκολ στην πρώτη επίσκεψη των φιλοξενούμενων στα καρέ του Στιλ. Από τη σέντρα του Μάγιο και αδράνεια των Μέστο, Μολέδο στο κέντρο της άμυνας, ο Γκουϊντέτι με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε έκανε το 1-0 για τους Ισπανούς. Με αυτες τις φασεις τελειωσε το πρωτο ημιχρονο.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε και πάλι πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και πίεσε για την ισοφάριση, όμως δεν δημιούργησε ούτε μία απειλητική στιγμή για την εστία του Ρούμπεν. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας στο... ρελαντί, από τη στιγμή που τους "βόλευε" το σκορ στο Βέλγιο (ο Άγιαξ είχε το προβάδισμα με 1-0), δεν έδειχναν διάθεση να πιέσουν για δεύτερο γκολ, όμως κατάφεραν να το πετύχουν, χάρις σε μια ανοησία του Μολέδο στο 75', ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα κλώτσησε στο λαιμό τον Γκουϊντέτι μέσα στην περιοχή. Ο Ορεγιάνα ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, νίκησε τον Στιλ και... έγραψε το τελικό 2-0.

Δες περισσοτερα εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου