Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Την πρόκριση μέσα από τα χέρια του έχασε ο Παναθηναϊκός

Την πρόκριση μέσα από τα χέρια του έχασε ο Παναθηναϊκός, αφού έφτανε μία στιγμή στο τάι μπρέικ για να αποκλειστεί αδίκως με 3-2
Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται έντονα για την τελευταία φάση του αγώνα αφού θεωρούν οι πράσινοι ότι έχει γίνει φιλέ από τους παίκτες Κηφισιάς, πριν η μπάλα μετά την επίθεση του Ούγκο καταλήξει άουτ.

Δυστυχώς το βίντεο ρέφερι είναι μόνο για τα άουτ κι όχι για τον φιλέ με αποτέλεσμα να δοθεί ο πόντος στην Κηφισιά και να χάνει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός από λάθος των διαιτητών.
Στο αγωνιστικό κομμάτι για ένα ακόμα παιχνίδι Φερέιρα και Ούγκο ήταν μαχητές για την ομάδα του Ανδρεόπουλου.
Ο αγώνας:
Στο πρώτο σετ οι ομάδες μπήκαν δυναμικά και το ματς πήγαινε πόντο πόντο με τον Παναθηναϊκό να πατάει καλύτερα και τον Σούρδι να δίνει με εντυπωσιακό τρόπο τον... αέρα δύο πόντων στο «τριφύλλι», ενώ το διπλό μπλοκ από Μαρούλα και Πανταλέων έφερε το 21-18 με το σετ να τελειώνει τελικά 25-19.
Ίδια εικόνα υπήρξε και στο δεύτερο σετ, με το «τριφύλλι» να ανοίγει το σκορ και να την Κηφισιά να δίνει δυνατή μάχη καταφέρνοντας να περάσει μάλιστα μπροστά και με λάθη των πρασίνων να κάνει το 1-1 με 22-25.
Σε αντίθεση με τα δύο πρώτα σετ, η Κηφισιά ήταν εκείνη που πήρε το αρχικό προβάδισμα στο 3ο σετ, με τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει όμως άμεσα και να είναι αποφασισμένος για την νίκη. Η διαφορά μεγάλωνε σταδιακά, ο Παναθηναϊκός λειτουργούσε σωστά σε όλα τα επίπεδα, ενώ η Κηφισιά έκανε αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα να γίνει λίγο αργότερα το 16-8 με μπλοκ άουτ το οποίο κέρδισε ο Σούρδι. Ο Φερέιρα ήταν εκείνος που πέτυχε τον τελευταίο πόντο του τρίτου σετ (25-17) και έφερε τον Παναθηναϊκό ένα βήμα πριν από τη νίκη στον ημιτελικό του Final-4.
Στο τέταρτο σετ το άγχος και η πίεση ήταν εμφανής και για τις δύο ομάδες, που πήγαιναν το σκορ στα ίσα. Ο Ανδρεόπουλος βλέποντας την πορεία του σετ, με την Κηφισιά να ανεβάζει στροφές, αποφάσισε να δώσει ανάσες σε Πανταλέων και Φερέιρα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό αφού έγινε το 2-2 με 17-25.
Η Κηφισιά με τον Χριστοφιδέλη πήρε τον πρώτο πόντο του τάι μπρέικ, με τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει άμεσα μετά από χαμένο σερβίς. Ένα λάθος από τον Γκιμαράες και μία λάθος υποδοχή, έδωσε το δικαίωμα στην Κηφισιά να κάνει το 1-3 και να ξεφύγει με δύο πόντους, αλλά ο Σούρδι μείωσε γρήγορα. Το τάι μπρέικ πήγαινε στον πόντο με την τελευταία φάση στον φιλέ να κρίνει το αποτέλεσμα και να δίνει το εισιτήριο στην Κηφισιά
Τα σετ: 25-19, 22-25, 25-17, 17-25, 13-15

Πηγη: Leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου