Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Παναθηναικος - Πανθρακικος 17/4/2016 - 19:00

Η αυλαία στην κανονική περίοδο του φετινού Πρωταθλήματος πέφτει την Κυριακή (17/04) το απόγευμα στις 19:00 στη Λεωφόρο (Live Chat Leoforos.gr / Novasports 4/ La8osapofash.ucoz.net). Μια σεζόν που ξεκίνησε με αμέτρητα όνειρα και μεγάλες ελπίδες, ολοκληρώνεται και πάλι με κατήφεια και μιζέρια, καθώς οι «πράσινοι» απέτυχαν παταγωδώς σε όλα. Κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την Ευρώπη και το έγκλημα της Καμπάλα που άλλαξε όλα τα δεδομένα.
Αυτό είναι δική τους και μόνο ευθύνη. Στο Πρωτάθλημα και το Κύπελλο φυσικά έχουν μεγάλες ευθύνες, αλλά εκεί... παίζει μπάλα και η "Εγκληματική Οργάνωση".
Ο ήδη υποβιβασμένος Πανθρακικός είναι ο τελευταίος αντίπαλος της κανονικής περιόδου. Θεωρητικά εύκολο ματς, αλλά πολύ πονηρό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως το «τριφύλλι» είναι μόλις μία από τις τρεις όλες κι όλες ομάδες που ηττήθηκαν στην Κομοτηνή από αυτή την ομάδα. Ο Αντρέα Στραματσόνι ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει.
Η νίκη είναι μονόδρομος και... βαθμολογικά να το δει κανείς. Οι «πράσινοι» οφείλουν να πάρουν την πρώτη θέση των play offs και για να γίνει αυτό θα πρέπει να πάνε σε αυτή τη διαδικασία με την καλύτερη συγκομιδή. Το ποια θα είναι αυτή ακριβώς θα εξαρτηθεί και από άλλα αποτελέσματα, αλλά και της αποφάσεις της δικαιοσύνης που εκκρεμούν. Αλλά ο Παναθηναϊκός οφείλει να πάρει τη νίκη και να περιμένει.
Οφείλει άλλωστε να προσφέρει και ένα παιχνίδι καλής μπάλας στον κόσμο που θα κάνει τον κόπο να πάει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και κυρίως να δώσει μια μικρή έστω ελπίδα ενόψει της νέας σεζόν. Κυρίως με παίκτες όπως ο Λέτο και ο Μπεργκ, οι οποίοι αναμένεται να συνεργαστούν για μια ακόμα φορά στην κορυφή της επίθεσης, με τον Αργεντινό μάλιστα να συμπληρώνει 100 συμμετοχές σήμερα (το ίδιο και ο Κλωναρίδης αν αγωνιστεί) και να βραβεύεται πριν από τη σέντρα μαζί με τον Νάνο, που τις συμπλήρωσε πριν από δύο αγώνες.
Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν χθες την τελευταία τους προπόνηση πριν το αποψινό παιχνίδι με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι. Οι Πράνιτς και Πέτριτς συνέχισαν την θεραπεία τους και έχουν τεθεί εκτός πλάνων, όπως και ο Ζέκα, που επέστρεψε από την Πορτογαλία, αλλά έμεινε εκτός αποστολής.
Ο Αντρέα Στραματσόνι άφησε εκτός και πάλι τον Εσιέν, με το μήνυμα πλέον προς τον Γκανέζο να είναι ξεκάθαρο, ένω για αγωνιστικούς λόγους δεν πήρε μαζί του τους Ταυλαρίδη, Μαρινάκη, αλλά και τους τιμωρημένους Κουτρουμπή και Αμπέντ. Αντίθετα επέστρεψε μετά από καιρό ο Καλτσάς, ενώ στην εξέδρα θα είναι και ο Στιλ, με τον Γιαννακόπουλο να ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια.

Πηγη: Leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου