Κυριακή 15 Μαΐου 2016

«ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ» ΚΑΙ ΠΑΤΑΕΙ ΚΟΡΥΦΗ!

Την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα για την πρώτη θέση των play off έχει από τη δεύτερη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε στη Λεωφόρο τον ισόβαθμό τους ΠΑΟΚ και καλούνται να δείξουν ποιος είναι το… αφεντικό. Επιπλέον κίνητρο για την ομάδα του Στραματσόνι, το γεγονός ότι σε δυο αναμετρήσεις φέτος απέναντι στους αποψινούς αντιπάλους τους δεν κατάφεραν
να πάρουν τη νίκη. Στην Τούμπα στον πρώτο γύρο ηττήθηκαν 3-1 με διαιτητικά εγκλήματα, ενώ στην Αθήνα στον δεύτερο γύρο, έκαναν… δώρο τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς από το 2-0 τελικά παραχώρησαν 2-2 στους Θεσσαλονικείς.
Η αποψινή αναμέτρηση, θα είναι η 11η των δυο ομάδων στα play offs. Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει να πάρει έξι φορές τη νίκη απέναντι στους Θεσσαλονικείς, με πιο πρόσφατες τις δυο περσινές στην αντίστοιχη διαδικασία. Οι «πράσινοι» τρεις φορές ηττήθηκαν από τους «ασπρόμαυρους» ενώ μια αναμέτρηση έμεινε στην ισοπαλία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ στη διαδικασία των play off στην έδρα του, έχοντας 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε 5 αναμετρήσεις.
Επιστροφή στη «13», επιστροφή Ζιλμπέρτο
Οι «πράσινοι» σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να έχουν την υποστήριξη του κόσμου τους, όπως σε κάθε μεγάλο ματς στη Λεωφόρο, με μια σημαντική διαφοροποίηση σε σχέση με τις αναμετρήσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο και το ντέρμπι με τον οσφπ το οποίο δεν άρχισε με «ετσιθελικό» και προκλητικό τρόπο, θα είναι ανοικτό το ιστορικό πέταλο της Θύρας 13!
Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα επιστρέψουν στο σπίτι τους και θα δημιουργήσουν για ακόμα μια φορά την ατμόσφαιρα που μόνο αυτό μπορούν σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, στα επίσημα του γηπέδου θα είναι και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος από χθες είναι στην Αθήνα και τα έχει βρει σε όλα με τον Γιάννη Αλαφούζο έτσι ώστε να είναι ο επόμενος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

*Leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου