Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Ξέσπασε ο Πεδουλάκης - Παραλιγο επεισοδιο οπαδων - Έλιοτ Γουίλιαμς

Αρκετα παρατραγουδα ειχε ο τριτος ημιτελικος της Basket League αναμεσα σε Αρη και Παναθηναικο (77-68 σκορ) 1-2 το συνολο των νικων των δυο ομαδων.
Ας τα παρουμε τα πραγματα...
απο το τελος
 - Κατα την διαρκεια της συνέντευξης Τύπου δύο ερωτήσεις δημοσιογράφων προκάλεσαν τον εκνευρισμό του Αργύρη Πεδουλάκη. Ο Έλληνας προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει ένα επεισόδιο που είχε στη φυσούνα, καθώς και τη συμπεριφορά του Δημήτρη Διαμαντίδη, με αποτέλεσμα να αντιδράσει.
Δειτε εδω τα Highlights του αγωνα
Δειτε το βιντεο απο την συνέντευξη Τύπου ολων των πρωταγωνιστων μετα την ληξη του παιχνιδιου αλλα και το ξεσπασμα του Αρ.Πεδουλακη (μετα το 4.20 το επιμαχο θεμα)


Δειτε τι εγινε στην φυσουνα

 - Στη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου του αγώνα οι οπαδοι του αρη φωναξαν αρκετα υβριστικα συνθηματα κατα του Δ.Διαμαντιδη με απο τελεσμα οι διαιτητες να διακοψουν το παιχνιδι για να γινουν συστασεις.
 - Και ...στην αρχη του παιχνιδιου, μαλλον πριν την εναρξη του παιχνιδιου και κατα τη διάρκεια της προθέρμανσης του Παναθηναϊκού, μερίδα οπαδών του Άρη έβριζαν τον Έλιοτ Γουίλιαμς και ένας εξ αυτών του πέταξε ένα ποτήρι με νερό. Ο παίκτης του τριφυλλιού κινήθηκε προς την εξέδρα σε έξαλλη κατάσταση αλλα η παρέμβαση των ψυχραιμότερων εβάλαν τέλος στο επεισόδιο.


Photo:contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου