Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΓΑΥΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΡΗΣ!

Μετά τα όσα έγιναν στο Αλεξάνδρειο στο τρίτο και στο τέταρτο ματς της σειράς με τις προκλήσεις (χυδαιότητες κατά του Δημήτρη Διαμαντίδη, φτυσιές στον Έλιοτ Γουίλιαμς, εμετικές βρισιές στη νεκρή μητέρα του Αντώνη Φώτση, αισχρά συνθήματα εις βάρος του Αργύρη Πεδουλάκη στη συνέντευξη Τύπου κ.α.) οι «κίτρινοι» είχαν το θράσος να έρθουν στην Αθήνα με τρελά αιτήματα.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης είχε προκλητική και παράξενη στάση στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του πέμπτου ημιτελικού, η οποία έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο ΟΑΚΑ παρουσία των εκπροσώπων της ΕΛ.ΑΣ., της ΔΕΑΒ και ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του Άρη.
Ο άνθρωπος της ομάδας της Θεσσαλονίκης είχε μια προκλητική και… παράξενη συμπεριφορά αμφισβητώντας τις εγγυήσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, της ΔΕΑΒ και της Αστυνομίας πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, όπως έγινε και στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς που διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ.
Μεταξύ άλλων εξέφρασε αιτήματα για ύπαρξη συνοδών της ΚΑΕ Άρης στη φυσούνα (!!!!) κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν και για ΚΑΜΙΑ ομάδα σε ΚΑΝΕΝΑ γήπεδο. Εννοείται πως δεν έγινε αποδεκτό ούτε από τους «πράσινους», αλλά ούτε από τους εκπροσώπους της ΕΛΑΣ και της ΔΕΑΒ, ωστόσο προκάλεσε απορίες σχετικά με τα κίνητρά του. Εξάλλου, ουδέποτε έχει δημιουργηθεί επεισόδιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ καθώς πάντοτε λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα!
Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, συνιστούν ψυχραιμία προς τους φιλάθλους, τους οποίους και καλούν να έχουν μια αθλητική συμπεριφορά σε κόσμια πλαίσια προτρέποντάς τους να μην απαντήσουν σε πιθανόν κατευθυνόμενες προκλήσεις εν όψει και των τελικών.
Αυτό ανέφεραν, εξάλλου, και στη χθεσινή τους ανακοίνωση όπου καλούσαν του φίλους τους: «να στηρίξουν τον Παναθηναϊκό μας συμπεριφερόμενοι όπως αρμόζει στη μεγαλύτερη ομάδα που έχει αναδείξει ο ελληνικός αθλητισμός»!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ! Γεμίζουμε το ΟΑΚΑ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, τους ρίχνουμε 30 πόντους στο κεφάλι και πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στους τελικούς!
Το ότι θα υπάρξουν προκλήσεις από μέρους τους είναι σίγουρο. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να τις αγνοήσει. Δεν είναι δυνατόν να ασχοληθούμε με τον Άρη και να υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας στους τελικούς με τον ΟΣΦΠ.

*leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου