Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΕΦΕΣΗ ΓΙΑ ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ

Με δύο αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Αργεντινός για την ανύπαρκτη αποβολή και ο Παναθηναϊκός προσφεύγει σε δεύτερο βαθμό, καθώς πάει αποδεκατισμένος στους «τελικούς» με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Η φετινή «επιχείρηση» αποδεκατισμού του Παναθηναϊκού έχει πιάσει τόπο και στα play offs! Οι «πράσινοι» μετά την ήττα από την ΑΕΚ έχουν μείνει πολύ πίσω στην προσπάθεια κατάκτησης της πρώτης θέσης, αλλά οφείλουν να πάρουν δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια με Πανιώνιο στη Λεωφόρο και ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να ελπίζουν σε «γκέλα» της ΑΕΚ σε αυτές τις δύο αγωνιστικές.
Κάτι που ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολο, δεδομένων και των πολλών, σημαντικών, απουσιών που έχει να αντιμετωπίσει ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Μιχάλης Κουκουλάκης έκανε και με το παραπάνω το… χρέος του προχθές στο ΟΑΚΑ. Όχι μόνο έβαλε πρόωρο και άδοξο τέλος στη σεζόν για τον Μάρκους Μπεργκ με ανύπαρκτη κίτρινη κάρτα, αλλά απέβαλλε σκανδαλωδώς και τον Λούκας Βιγιαφάνιες.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με δύο αγωνιστικές τον Αργεντινό μέσο, βάσει των όσων έγραψε ο Κουκουλάκης στο Φύλλο Αγώνα, μιας και δεν μπορεί να κάνει χρήση του βίντεο. Κάτι που σημαίνει πως μετά τον Μπεργκ, χάνει κι αυτός το υπόλοιπο της σεζόν. Οι «πράσινοι» δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και κατάθεσαν αμέσως έφεση, προσβλέποντας σε μείωση της ποινής σε μία αγωνιστική.

*leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου